Главная  »  Список статей  »  Goldi — доступний одяг від українського виробника

Goldi — доступний одяг від українського виробника

Одягатися стильно і не витрачати на це мільйони — саме це пропонує Олег Червонюк, співвласник українського бренду Goldi. Імідж місцевого виробника заслуговує поваги, адже продукцію компанію обирають чимало красунь та красенів різного віку. Завдяки тому, що бренд завжди йде вперед, розробляє постійно нові колекції, це дає йому змогу конкурувати навіть з відомими світовими брендами.

Переваги одягу від бренду Goldi 

Одяг від Goldi дає змогу кожній відчути себе привабливою та стильною. Він вдало підкреслює статуру, допомагає приховати недоліки, довго носиться та легко доглядається. Але це далеко не всі переваги продукції:

- своє виробництво — компанія сама виготовляє тканину, тож має змогу швидко реагувати на зміни у тенденціях, розширювати асортимент або повторювати колекції; 

- дуже доступна цінова політика — українське виробництво має на меті залучити до себе покупців різних категорій, тож ціни на продукцію завжди були доступними для більшості; 

- стильні позиції — дизайнери надихаються світовими конкурентами, вчасно стежать за оновленнями модних домів, тож запропонований одяг завжди відповідає останнім тенденціям. 

 Головне те, що компанія підтримує тренд на екологічність. Наприклад, вона відмовилась від споживання газу та використовує максимально екологічну сировину. 

Як українському бренду вдається успішно конкурувати з гігантами?  

На ринку присутньо багато fashion-гігантів, які популярні не тільки в нашій країні, а й поза її межами, але українському виробнику вдається підтримувати перші позиції. Це йому вдається перш за все завдяки використанню стратегії, коли ставиться мінімальна маржа при високих обертах. Оновлення асортименту відбувається майже кожні декілька тижнів, тому ви завжди зможете придбати актуальні позиції за найдоступнішими цінами. Оформити замовлення на одяг від українського бренду Goldi можна через офіційний інтернет-магазин. Виробник пропонує максимально швидку доставку, консультації та своєчасне оновлення асортименту.

 

Нажмите на миниатюру, чтобы посмотреть увеличенное изображение ...